الشروق
اشتركوا معانا .............ومش هتندمواااااااااااااااااا

الشروق

منتدى عربي لكل العرب
 
الرئيسيةالتسجيلدخول
منتديات الشروق .....بترحب بيكم.......وبتتمنى ليكم التفاعل والانسجام معانا
المواضيع الأخيرة
» سجل اعجابك بشخصية عضو في المنتدى..
سلطة السيزر Emptyالإثنين يوليو 08, 2013 3:11 am من طرف яِωًG̵̵ْɐAϞ ⌣

» احـــم احــــــم انا ج ـيت ^-*
سلطة السيزر Emptyالإثنين يوليو 08, 2013 2:44 am من طرف яِωًG̵̵ْɐAϞ ⌣

» رمضان كريم(ادخل للتهنئة)
سلطة السيزر Emptyالإثنين يوليو 08, 2013 2:18 am من طرف яِωًG̵̵ْɐAϞ ⌣

» كل واحد يحط سؤال والى بعده يجاوب
سلطة السيزر Emptyالإثنين يوليو 08, 2013 2:05 am من طرف яِωًG̵̵ْɐAϞ ⌣

» NEW تولبار اسلامي رائع
سلطة السيزر Emptyالإثنين يوليو 30, 2012 4:44 am من طرف خالد

» تولبار اسلامي رائع التحميل مجانا!!
سلطة السيزر Emptyالإثنين يوليو 30, 2012 4:42 am من طرف خالد

» تولبار اسلامي رائع - مجانا!!
سلطة السيزر Emptyالإثنين يوليو 30, 2012 4:37 am من طرف خالد

» NEW تولبار اسلامي رائع مجانا
سلطة السيزر Emptyالأحد يوليو 29, 2012 5:29 am من طرف خالد

» صور معبرة عما يحتوية القلب من كلمات
سلطة السيزر Emptyالسبت يوليو 21, 2012 4:57 am من طرف ساقي الورد


شاطر
 

 سلطة السيزر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سماح
مشرف
مشرف
سماح

عدد المساهمات : 1881
السٌّمعَة : 9
تاريخ التسجيل : 15/12/2009
العمر : 34
الموقع : القاهرة

سلطة السيزر Empty
مُساهمةموضوع: سلطة السيزر   سلطة السيزر Emptyالسبت مارس 13, 2010 8:18 am

سلطة السيزر


سلطة السيزر 2516medium

المقادير:

خس امريكى عدد 1
توست مقطع مكعبات
صلصة ( روب + خردل + عصير ليمون + زيت زيتون )
جبنة باميرزان مبشورة



الطريقة:

يقطع الخس قطع صغير
يحمص مكعبات التوست فى الفرن
تخلط الصلصة وتصب فوق الخس والتوست قبل التقديم
ترش جبنة باميرزان

وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http:///alshrook.ahlamontada.com/profile.forum?mode=editprofile
????
زائر



سلطة السيزر Empty
مُساهمةموضوع: رد: سلطة السيزر   سلطة السيزر Emptyالسبت مارس 13, 2010 9:08 am

سلطة السيزر 11_1155161811
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سلطة السيزر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الشروق :: المنتديات العامة المتخصصة :: المطبخ العربي-
انتقل الى: