الشروق
اشتركوا معانا .............ومش هتندمواااااااااااااااااا

الشروق

منتدى عربي لكل العرب
 
الرئيسيةالتسجيلدخول
منتديات الشروق .....بترحب بيكم.......وبتتمنى ليكم التفاعل والانسجام معانا
المواضيع الأخيرة
» سجل اعجابك بشخصية عضو في المنتدى..
قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين يوليو 08, 2013 3:11 am من طرف яِωًG̵̵ْɐAϞ ⌣

» احـــم احــــــم انا ج ـيت ^-*
قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين يوليو 08, 2013 2:44 am من طرف яِωًG̵̵ْɐAϞ ⌣

» رمضان كريم(ادخل للتهنئة)
قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين يوليو 08, 2013 2:18 am من طرف яِωًG̵̵ْɐAϞ ⌣

» كل واحد يحط سؤال والى بعده يجاوب
قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين يوليو 08, 2013 2:05 am من طرف яِωًG̵̵ْɐAϞ ⌣

» NEW تولبار اسلامي رائع
قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين يوليو 30, 2012 4:44 am من طرف خالد

» تولبار اسلامي رائع التحميل مجانا!!
قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين يوليو 30, 2012 4:42 am من طرف خالد

» تولبار اسلامي رائع - مجانا!!
قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين يوليو 30, 2012 4:37 am من طرف خالد

» NEW تولبار اسلامي رائع مجانا
قطايق بالبسطرمة Emptyالأحد يوليو 29, 2012 5:29 am من طرف خالد

» صور معبرة عما يحتوية القلب من كلمات
قطايق بالبسطرمة Emptyالسبت يوليو 21, 2012 4:57 am من طرف ساقي الورد


شاطر
 

 قطايق بالبسطرمة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
rozy
عضو نشط
عضو نشط
rozy

عدد المساهمات : 283
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 24/11/2009

قطايق بالبسطرمة Empty
مُساهمةموضوع: قطايق بالبسطرمة   قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين ديسمبر 07, 2009 1:11 pm

قطايف متوسطة او عصافيرى – بسطرمة – جبنة نستو

الطريقة
نضع داخل كل حبة قطايف ربع مثلث جبنة او نص وقطعه بسطرمة ونقفلها كويس ونحمرها فى الزيت

قطايق بالبسطرمة Get-1nnj136h
طعمها يجنن
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nor
عضو ماسي
عضو  ماسي
nor

عدد المساهمات : 1036
السٌّمعَة : 27
تاريخ التسجيل : 24/11/2009

قطايق بالبسطرمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: قطايق بالبسطرمة   قطايق بالبسطرمة Emptyالإثنين فبراير 15, 2010 3:16 am

اكيد طبعا تجنن
تسلم ايدك روزى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
قطايق بالبسطرمة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الشروق :: المنتديات العامة المتخصصة :: المطبخ العربي-
انتقل الى: