عدد المساهمات : 283 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 24/11/2009
موضوع: الكبابة الدمياطى الإثنين ديسمبر 07, 2009 1:21 pm
كيلو ونص جمبرى & كيلو ارز & 2 بصلةمتوسط & ثوم & بهارات & ملح & شبت & بقدونس & نص فنجان زيت الطريقة اطحنى الارزوالجمبرى والبصل والثوم والقدونس والشبت حتى يصبح خليط ناعم ضيفى البهارات والزيت والملح على الخليط قلبيه جيدا للطهى /ضعى واعاء به ماء حتى يغلى وضعىفى الماء ملعقة ملح متوسطه وافردى العجينه على يديك اقراص صغيرة ضعيها فى الماء الساخن حتى يتم السوا لو حبيتى تحمريه حمريها فى الزيت وبالهنا و الشفا
nor عضو ماسي
عدد المساهمات : 1036 السٌّمعَة : 27 تاريخ التسجيل : 24/11/2009
موضوع: رد: الكبابة الدمياطى الإثنين فبراير 15, 2010 3:14 am