rozy عضو نشط
عدد المساهمات : 283 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 24/11/2009
| موضوع: طريقة عمل البسبوسة الإثنين ديسمبر 07, 2009 12:30 pm | |
| كيس فانيلا 300جم ماء 75جم جوز هند 900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز 450جم سكر 125 جم شربات تقيل 2 م سمن بلدي او بقري معلب الطريقة سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندقوتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله
كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعمودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم | |
|
nor عضو ماسي
عدد المساهمات : 1036 السٌّمعَة : 27 تاريخ التسجيل : 24/11/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل البسبوسة السبت فبراير 13, 2010 2:41 pm | |
| تسلم ايدك روزى وحشتينا بجد ونتمنى ان شاء الله تكونى بخير بنحبك كلنا | |
|