مساء الخير ياشباب ويا بنات انا هقول النهاردة البطاطس بالفراخ والصوص هتعجبكوا ان شاء الله
المقادير
بطاطس
وفراخ
وبصل وتوابل على ذوقك
الطريقة
هنقطع البطاطس طرنشات متوسطة ونحطها فى الصينية ونجيب الفراخ اللى احنا طبعا غسلنها كويس جدا بالملح والخل والدقيق
الفراخ بقى تبقى متبلة قبلها بنص ساعة تقريبا هنتبل الفراخ بقى هنجيب البصل ونفرمة ونحط كمون وفلفل اسود وملح ونحط كل دة على الفراخ بعد ما يتقلب كويس فى بعضة ونسيب الفراخ فى التدبيله بتاعتها وطبعا الفراخ قبل ما هتتبل هنقطعها كلها على حسب الذوق بتاعك
بعد كدة هنحطها فوق البطاطس اللى اتقطعت طرنشات بعد كدة طرنشات طماطم رفيعة فوق الفراخ ونعصر نص ليمونة برضة من فوق وشوية كمون ونحطها فى الفرن لحد ما تحمر تقريبا حوالى نص ساعة او ساعة الا ربع وممكن بقة تعملوا معها مكرونة وبطاطس شيبسى وسلطة خضرة هتبقى تجنن وهتعجبكو مووووووووووت
بالهنا والشفا